COMUNICAT DE PRESĂ 12.09.2016

Ref: Măsuri speciale la începerea anului școlar

Compania de Apă S.A. Buzău a pus la dispoziţia locuitorilor municipiului Buzău mijloace suplimentare de alimentare cu apă în perioada 9 – 12 septembrie, aferentă începerii anului şcolar, având în vedere consumul ridicat de apă în acest interval. Două cisterne de câte 32.000 de tone au fost la dispoziţia buzoienilor care ar fi apelat la Dispeceratul Companiei.

Vă aducem la cunoştinţă faptul că, deşi consumul de apă a fost ridicat faţă de perioadele obişnuite de furnizare (peste 1300 de metri cubi/oră consum instanteneu, faţă de aproximativ 800 de metri cubi-oră, cât este media obişnuită), nu au fost înregistrate probleme cu privire la calitatea apei potabile în municipiul Buzău. Este încă un semn că investiţiile implementate de Compania de Apă se materializează în îmbunătăţirea serviciilor oferite şi în furnizarea unei ape potabile de calitate.

Până la finalizarea lucrărilor de investiţii făcute în Buzău cu bani europeni, Compania de Apă va pune la dispoziţia buzoienilor, ori de câte ori este nevoie, toate instrumentele şi resursele necesare pentru soluţionarea oricăror probleme tehnice care pot apărea în activitate de furnizare a apei potabile. Compania de Apă Buzău le mulţumeşte, pe această cale, tuturor consumatorilor buzoieni pentru înţelegerea arătată şi îi îndeamnă să nu aibă nicio reţinere în a ne comunica sugestii care pot conduce la îmbunătăţirea serviciilor furnizate.

 

BIROUL DE PRESĂ

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply