COMUNICAT DE PRESĂ 19.07.2016 Întâlnirea directorului Companiei de Apă S.A. Buzău, domnul Ionel Tescaru, cu ministrul Fondurilor Europene, domnul Cristian Ghinea

Astăzi, 19 iulie 2016, directorul general al Companiei de Apă S.A. Buzău, domnul Ionel Tescaru,  a avut o întrevedere cu Ministrul Fondurilor Europene, dl. Cristian Ghinea, pe tema hotărârilor ilegale inițiate de primarul Municipiului Buzău, domnul Constantin Toma, care a încercat astfel să  modifice mecanismul instituțional aferent implementării proiectelor de investiții cu finanțare externă în județul Buzău.

În cursul întrevederii, domnul ministru Cristian Ghinea a confirmat  că are cunoștință despre încercările legislativului local de a modifica actul constitutiv al Companiei de Apă, aratand sprijinul său ferm în vederea blocării tuturor acțiunilor abuzive prin care este periclitată implementarea investițiilor din fonduri externe la Buzău.

Compania de Apă S.A. Buzău contează, în continuare, pe cooperarea instituțională deplină a Guvernului cu privire la bunul mers al derulării proiectelor cu finanțare europeană gestionate în județul nostru. Considerăm, în acest sens, relevantă și utilă o primă acțiune a Instituției Prefectului Buzău, prin care a fost cerută revocarea HCL prin care se încerca în mod ilegal modificarea Actului Constitutiv al Companiei de Apă S.A. Buzău.

 

 Compartimentul de Relații Publice

Be the first to comment

Leave a Reply