Directorul Agenției pentru Protecția Mediului Buzău a renunțat la funcție pentru politică

Ionuț Apostu, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Buzău, a renunțat la funcție pentru a se implica în politică alături de echipa omului de afaceri Constantin Toma.

Iată ce spune  Ionuț Apostu !

 ”Prieteni dragi,
Astăzi am decis să mă implic activ în politică și mi-am depus candidatura pentru Consiliul Local Municipal. Nu a fost o decizie ușoară pentru că am renunțat la conducerea Agenției Pentru Protecția Mediului Buzău, o instituție în care mi-am petrecut ultimii aproape patru ani alături de oameni deosebiți, profesioniști cu state vechi în protejarea mediului la nivel județean pe care îi părăsesc cu greu.

 Ca cetățean al municipiului Buzău am fost rând pe rând ziarist, redactor șef, director de ziar, director de televiziune și am intrat în contact cu toate aspectele vieții politice și sociale. În plan administrativ, vreme de vreo 10 ani am fost un simplu observator, lună de lună, la ședințele Consiliului Local Municipal Buzău, pe care le-am comentat apoi în paginile ziarului. Știu problemele orașului și, mai mult, acum vin și cu experiența acumulată în accesarea fondurilor europene sau pe problemele de mediu, astfel încât cred că putem face împreună un oraș “verde”, în care copiii noștri să respire un aer mai curat.
Vreau să ofer câte ceva din expertiza mea comunității. 
E datoria mea să întorc educația primită prin proiecte noi de dezvoltare a Buzăului.
În speranța că îmi veți fi alături, vă asigur de toată implicarea mea în a găsi cele mai bune soluții pentru casa noastră, orașul Buzău”.

Îi urăm succes !

Be the first to comment

Leave a Reply