Recompense pentru veteranii de război

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a vizitat, miercuri, 3 veterani de război din Buzău, Breaza și Stâlpu, cărora le-a dus alimente și lemne.

”Anul trecut, la propunerea Asociației Naționale a Veteranilor de Război, Filiala Mihai Viteazu, Buzău, am adoptat, la nivelul Consiliului Județean o hotărâre potrivit căreia veteranii de război cu vârsta de 100 de ani vor primi produse aliementare și nealimentare. Ca și data trecută, când am fost în vizită la veteranii de război, și astăzi, am avut mari emoții pentru că acești oameni sunt cei care au luptat pentru România, sunt cei care au făurit istoria”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

În acest an, Consiliul Județean acordă recompense către 11 veterani de război din Mihăilești, Stâlpu, Odăile, Buzău, Beceni, Rușețu, Breaza, Racovițeni, Bălăceanu, Cilibia și Gura Teghii.

”Unul dintre domnii pe care i-am întâlnit astăzi mi-a spus că fiecare zi trăită în care ești sănătos este o zi frumoasă. Este, practic, un îndemn de a ne bucura de fiecare clipă trăită alături de cei dragi”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply