Prin Stația-Pilot din Vernești, Domenii Prest Serv a implementat proiectul de reciclare a deșeurilor din construcții în județul Buzău

Colectarea deșeurilor provenite din construcții și demolări (D.C.D.) începe să devină o practică în rândul instituțiilor și autorităților, dar și a persoanelor fizice.

 

Domenii Prest Serv S.R.L. a încheiat contracte cu multe societăți cum ar fi: Dedeman, Praktiker, RER Ecologic Service, societăți ce se angajează să aducă Stației- Pilot din Vernești deșeurile colectate de acestea, pentru a fi procesate, valorificate, eliminate sau depozitate în locuri special amenajate, așa cum prevăd directivele europene și legislația națională adaptată acestora.

Ca urmare a campaniei desfășurată de Domenii Prest Serv privind colectarea selectivă a deșeurilor din construcții și demolări se conturează o bază pentru educația ecologică, începând să apeleze și persoanele fizice la serviciile oferite de societate, sub condiția alegerii unui trasport în regie proprie, dar cu vehicule destinate special și autorizate pentru transportarea D.C.D-urilor.

Societatea Domenii Prest Serv S.R.L. solicită tuturor persoanelor fizice și juridice să utilizeze serviciile pe care le asigură prin gestionarea Stației-Pilot din Vernești, având o permanentă deschidere pentru asigurarea sprijinului logistic( închiriere, containere, buldoexcavator,etc.) și consultanță în materia eliminării deșeurilor din construcții și demolări.

Be the first to comment

Leave a Reply