Buzău: Gheorghe Cighir predă ștafeta A.J.V.P.S.

                                                                                                                                                 ing.  Florin Dragoș Ștefănescu

 

Șeful vânătorilor și pescarilor sportivi din Buzău, Gheorghe Cighir, a ieșit la pensie și predă în aceste zile cârma asociației noului director ales în cadrul forurilor de conducere, inginerul silvic, Dragoș Ștefănescu. Despre Gheorghe Cighir putem spune că a menținut în asociație un standard înalt de calitate și corectitudine managerială, și s-a evidențiat în mod categoric în cadrul asociațiilor de profil din țară. În mandatul său nu au fost constatate nereguli majore în privința organizării și exploatării fondului piscicol și de vânătoare, și au fost identificate elemente și măsuri capabile să aducă un management performant în aria sa de activitate. Se poate spune că Gheorghe Cighir a fost o viață de om în fruntea asociației și a condus-o bine.

 Cu mintea, dar și cu sufletul, cu dăruire și înțelepciune. Se retrage la casa sa de munte din Tisău, acolo unde aproape de natură își va scrie memoriile. Îi urăm sănătate, succes și viață lungă ! 

La cârma organizației a fost ales inginerul Dragoș Ștefănescu. A lucrat la Direcția Silvică și de doi ani a fost secretarul Clubului Buzău. Noul director vrea să ducă mai departe proiectele implementate de Gheorghe Cighir și să adauge ceva nou. Un suflu de tinerețe, spunem noi, și nu ne îndoim că Dragoș Ștefănescu nu va face așa. Schimbarea de ștafetă va avea loc la sfârșitul lunii februarie. Îi urăm succes!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply