Podul dintre Aldeni și Băești, inaugurat astăzi în prezența președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Neagu, a inaugurat astăzi podul care face legătura dintre satele Aldeni și Băești, dar și cu comuna Blăjani. Până azi, trecerea râului Slănic se făcea prin tuburi, însă aceasta reprezenta o mare problemă, având în vedere faptul că tuburile erau frecvent luate de ape.

 O mare bucurie și un important punct pe lista de lucruri bine făcute o reprezintă podul, atât pentru locuitorii din comuna Cernătești, dar și pentru viceprimarul Mârzea și Consiliul Județean Buzău care asigură tot sprijinul pe mai departe. Investiția a reprezentat o sumă de 800.000 lei care a făcut posibilă circulația dintr-o zonă în alta în localități.

”Începând de astăzi, locuitorii din localitățile învecinate au posibilitatea de tranzita zona mult mai ușor și în siguranță. De asemenea, în caz de urgență, și ambulanța va ajunge mult mai repede acolo unde există o urgență. Îl felicit pe domnul Mârzea pentru că a construit acest pod și îl asigur și pe mai departe de sprijinul Consiliului Județean”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

La eveniment a mai participat și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre.

Be the first to comment

Leave a Reply