Președintele P.S.D. Buzău se implică în proiecte de mediu

Secretarul general al Camerei Deputaților, președintele P.S.D. Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a trecut la munca de jos și, împreună cu elevi, militari și activiști de mediu, a participat la campania „Plantăm fapte bune în România”. Într-un mesaj adresat buzoienilor,  Marcel Ciolacu spune:

 

 „Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu voluntar ieri în cadrul campaniei naţionale « Plantăm fapte bune în România », care a demarat şi la Buzău, printr-o acţiune iniţiată de Asociatia EcoAssist din Bucureşti. Scopul a fost de a planta 1.000.000 de copaci într-o singură zi, în diverse zone din România, precum şi conştientizarea importanţei implicării fiecărui cetăţean în creşterea suprafeţei împădurite a judeţului.
Acţiunea a avut loc în zona localităţii Beceni unde, alături de locuitorii comunei, au participat peste 80 de militari din cadrul garnizoanei Buzău şi 150 de elevi de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescu” din Buzău, Liceul Teoretic din Beceni, precum şi elevi ai şcolilor generale din comuna Beceni. Alături de militarii şi elevii voluntari au fost şi reprezentanţi ai administraţiei locale, care la final au transmis mulţumiri tuturor celor implicaţi în această campanie, prin care se asigură educarea tinerei generaţii în spiritul protecţiei mediului. 
Sper ca pe viitor să existe cât mai multe astfel de astfel de iniţiative la nivelul judeţului Buzău.”

Be the first to comment

Leave a Reply