Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, este preocupat de situaţia marilor proiecte

 

Podul de la Vadu Paşii, Maternitatea, Master Planul şi starea lucrărilor de consolidare şi refacere a drumurilor şi podurilor din judeţul Buzău sunt obiective ce vor fi îndeplinite de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, în acest mandat. 

Pe teren, la podul de la Vadu Paşii, unul dintre pilonii care au sprijinit ani la rând campaniile electorale ale lui Radu Berceanu alături de Cezar Preda, nu se întâmplă nimic. Oamenii sunt revoltaţi şi canicula parcă i-a mai întărâtat. Din explicaţiile primite de la nivelul Consiliului Judeţean Buzău se pare că lucrurile stau destul de bine. Faza de avize şi de proiectare pare depăşită, iar bani sunt. Pe teren însă nu s-a deschis şantierul. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, este interesat ca lucrările la acest obiectiv să înceapă efectiv şi pe teren cât mai curând, astfel încât termenul de finalizare al lucrărilor să fie în graficul stabilit.

Un alt mare obiectiv de îndeplinit pentru preşedintele Consiliului Judeţean Buzău este dotarea şi deschiderea noii maternităţi de pe strada Victoriei. Şi aici lucrările sunt avansate şi se pare că s-a trecut de faza de licitaţii. Marea provocare pentru Cristi Bîgiu este însă Master Planul de gestionare a deşeurilor. Întrucât au apărut câteva complicaţii, este posibil ca acest obiectiv să fie cel mai dificil de realizat într-un termen rezonabil, astfel încât judeţul Buzău să nu piardă o sumă importantă de bani. Lucrările de consolidare şi refacere a drumurilor şi podurilor din judeţul Buzău par a fi în grafic, dar se prevede o inspecţie la faţa locului, astfel încât constructorii să nu facă rabat de la calitate, iar termenele de finalizare să fie respectate.

Be the first to comment

Leave a Reply