Lăcaşurile de cult cu probleme sunt sprijinite de Consiliul Judeţean Buzău

Consilierii judeţeni sunt chemaţi să-şi dea votul pentru finanţarea lăcaşurilor de cult care au mari probleme pentru finalizarea lucrărilor. Se prevede acordarea sumei de 15.000 lei Parohiei “Sfinţii Împăraţi” din Municipiul Râmnicul Sărat pentru lucrări de consolidare biserică.

Acordarea sumei de 10.000 lei Parohiei “Cuvioasa Parascheva” din Municipiul  Râmnicul Sărat pentru executare lucrări de captare şi sistematizare a apelor pluviale, precum şi executarea unor lucrări de tencuială şi amenajarea interioară la gropniţa de sub pridvorul bisericii.

Finanţarea sumei de 5.000 lei este necesară  Parohiei “ Săhăteni” din comuna Săhăteni pentru continuare lucrări la casa praznicală şi suma de 10.000 lei Parohiei “Lipia I” din comuna Merei pentru executare lucrări de restaurare la  biserica si la clopotniţei Se alocă suma de 5.000 lei Parohiei “Pardoşi” din comuna Pardoşi pentru înlocuire gard şi  de 5.000 lei Parohiei “Murgeşti” din comuna Murgeşti pentru construire clopotniţă.

Se mai cere votul consilierilor pentru acordarea sumei de 10.000 lei Parohiei “Sf. Spiridon ” din  Municipiul Buzău  pentru finalizare lucrări de construire şi finisaje interioare şi exterioare şi sumei de 10.000 lei Parohiei “Pietroasele de Jos” din comuna Pietroasele pentru lucrări de amenajare la exteriorul bisericii. Suma de 10.000 lei este necesară Parohiei “Gherăseni” din comuna Gherăseni pentru continuare lucrări de pictură şi 150.000 lei Parohiei “Sf. Sava” din  Municipiul Buzău  pentru finalizare lucrări  construcţii.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply