Poliţiştii locali din Buzău folosiţi pe post de ciomăgari de şefii de la RER

 

Maşina de gunoi, duba de la R.E.R. Ecologic Service cu mai marii societăţii, dar şi dubele de la Poliţia Locală pline ochi de poliţişti comunitari au decins în Cartierul Simileasca din Buzău încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, 03.04.2015. Era ziua în care angajaţii de RER Ecologic Service  făceau rondul săptămânal pentru colectarea gunoiului menajer.Gunoierii de serviciu au blocat utilajul la intrarea pe străzi în timp ce reprezentanţii societăţii ajutaţi de poliţiştii locali au inventariat sacii de gunoi corespunzători fiecărei familii, aflaţi în faţa porţii.

 

Aşa au mers din poartă în poartă pe toate străzile şi au bifat cu creta pe gard cetăţenii fără contract la salubrizare. Gunoiul lăsat în faţa porţilor a intrat imediat în atenţia cîinilor maidanezi şi a fost împrăştiat pe străzi. Se poate spune că acţiunea oamenilor legii a avut un efect pozitiv pentru populaţia din zona vizată. A ieşit la iveală faptul că vreo cîteva familii nu au contract de salubrizare. Au fost identificaţi şi probabil vor merge sub anchetă pentru  îndrăzneala de a scoate sacii cu gunoi la stradă fără a avea contract de prestări servicii cu renumita firmă R.E.R. Ecologic Service S.R.L., care dispune mai nou şi de suportul poliţiei locale.

Astfel de acţiuni s-au mai întîmplat în timp ce viceprimar era Constantin Ionescu. Atunci la ordinul lui Cezar Preda a promovat o serie de acţiuni de intimidare a populaţiei pentru încheierea de contracte de prestări servicii cu R.E.R. Ecologic Service S.R.L. asigurând acestei societăţi exclusivitatea în Buzău. Să sperăm că viceprimarul Alexandru Dunel nu se implică în acest joc, şi mai mult, nu implică poliţia locală în astfel de acţiuni private, în contextul în care se pune în discuţie demararea proiectului ” Master Plan”.

Be the first to comment

Leave a Reply