Cu GIP-ul la Sebi Gaz

Cea mai mare firmă de montaj şi metenanţă a instalaţiilor tip GPL din Buzău face faţă cu greu comenzilor zilnice. Se pare că tot mai mulţi  posesori de autoturisme sunt hotărâţi să treacă pe GPL din cauza preţurilor exagerate la combustibilii lichizi. Este vorba de SEBI GAZ, siglă cunoscută atât în judeţ, dar mai ales în judeţele învecinate. Mitul prin care se spunea că GPL-ul reduce viaţa motorului a fost spulberat de mult, pentru că din statistici s-a constratat că acest combustibil nu influenţează cu nimic motorul. Preţul crescut al benzinei este încă un argument demn de luat în seamă de conducătorii auto, pentru a se orienta către o instalaţie tip GPL, pentru că cel al gazului a rămas acelaşi. Despre consum nici nu poate fi vorba, pentru că un litru, maxim doi, în plus nici nu mai contează, faţă de economia făcută în ansamblu.  Administratorul Sebastian Maroş are însă alte probleme. Dacă instalarea merge bine, la mentenanţă lucrurile sunt puţin mai complicate. Au apărut pe piaţă distribuitori de gaz care nu respectă condiţiile de calitate. Conducătorii auto alimentează de oriunde fără să ştie capcana ce-i pândeşte. Ponoasele le trage Sebi Gaz, dar şi şoferii imoblizaţi la service din cauza gazului de proastă calitate. Ca măsură de siguranţă, dar şi pentru confortul clienţilor săi, Sebastian Maroş a făcut eforturi substanţiale şi a înfiinţat staţii GPL cu gaz de calitate atât în judeţ, dar şi în judeţele învecinate.

 

Calitatea – un principiu de bază la Sebi Gaz

“ M-am axat mereu pe calitate şi tehnologie nouă” ne-a declarat Sebastian Maroş. Firma pe care o administrează de mai bine de 10 ani a reuşit să se impună pe piaţă în baza  acestui principiu de la care nu se abate niciodată. Tocmai de aceea posesori ai unor maşini de lux păşesc cu încredere la Sebi Gaz pentru instalarea modulelor, dar şi la staţiile GPL Sebi Gaz unde se alimentează cu gaz de calitate. Tot în sprijinul clinţilor săi Sebastian a găsit o soluţie ingenioasă de creditare pentru montarea instalaţiilor tip GPL. SEBI GAZ propune clienţilor o variantă de creditare în trei rate plătite direct la sediul firmei sale de pe strada Transilvaniei.

Investiţia se amortizează rapid

“Deşi preţul unei instalaţii GPL pare relativ mare oscilând între 2000 şi 3000 de lei, investiţia  se amortizează după circa 12.000 de kilometri. Cu 200 de lei se pot cumpăra aproximativ 32 de litri de benzină şi în timp, din ce în ce mai puţin. Se pot efectua 500-550 de kilometri. Cu aceeaşi sumă, 200 de lei, se pot cumpăra 70 de litri de gaz petrolier lichefiat şi se pot parcurge 950-1000 de kilometri, adică dublul distanţei parcurse cu benzină”, ne-a mai declarat administratorul Sebi Gaz. Instalaţia GPL nu mai este de multă vreme varianta săracului. Viabilitatea proiectului şi lipsa oricărui prejudiciu adus motorului i-au determinat şi pe oamenii cu maşini de lux să aleagă această variantă.“Avem omologări pentru orice tip de motor, inclusiv pentru motoare de mare capacitate, V8-uri, mașini de generație nouă Euro 6. Montăm instalații și pe Touareg, Mercedes, Hummer sau Audi. Oamenii cu bani se gândesc să facă economii”, mai spune administratorul Sebi Gaz.

 

Be the first to comment

Leave a Reply